Språk: Norske | Rumensk

Om Helpman, Norge og Sverige

Helpman er et selskap basert i Sverige, Norge og Romania. Vår kjernevirksomhet består av prosjekter innen olje & gass og infrastruktur. For olje-og gassindustrien, spesialiserer vi i vedlikehold, renovering og nybygg av oljerigger, Spesielle fartøy og subsea utstyr.

For on-shore oljeindustrien, gjennomfører vi nybygg og vedlikehold av rørledninger, tanker og mekanisk design. Helpman er også en aktør i tradisjonelle infrastrukturprosjekter som bro konstruksjon, tunnel-prosjekter, bygging av veier, jernbaner og industrielle prosjekter.

Vår styrke ligger i de prosedyrer vi har utviklet i samarbeid med våre kundene å implementere kvalitetssikring, miljøvennlig og økonomisk forsvarlig prosjekt.


Organisasjon

Helpman Norge AS og Helpman Sverige er et heleid datterselskap av Nidab Production AB. Vi er spesialister på dyktige arbeidere fra Romania i olje & gass og infrastruktur. Vi har en sværteffektiv organisasjon som arrangerer alt fra reise, overnatting, oppholdstillatelse, skatter ogsosiale avgifter.

Rekruttering gjøres direkte fra vår organisasjon i Romania hvor vi har kontorer i skipsbyggingbyen Galati. Kontoret ligger svært strategisk til i et moderne kontor kompleks. Nyutdannede medtingen-dyktige medarbeidere rekrutterer og kvalitetssikrer av våre medarbeidere.

Vår organisasjon arbeider fra å kunne levere den beste kvalitet til en god pris til rett tid.